Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Termeni si conditii

Daca utilizezi serviciile si produsele oferite de site-ul www.parbrize.com inseamna ca esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI GENERALI

 • Site-ul www.parbrize.com apartine S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL. Accesarea site-ului www.parbrize.com ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si www.parbrize.com. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.
 • S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.
 • Continuand sa utilizati site-ul presupune acordul dumneavoastra tacit si accesarea in intregime la Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL.
 • S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL poate limita accesul la site ori la anumite parti din site.

CONTINUT

 • Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL.
 • Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL.
 • S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

DREPTURI DE AUTOR

 • Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.parbrize.com, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 • Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de «revista a presei» sustinut de paginile de Internet in cauza.

In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor”.

Alte mentiuni

Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL sau reprezentatilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL.

Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor romane de la sediul S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL.

S.C. A.G.E.R.SERVICE SRL poate include numele de domeniu si logo-ul site-ului dumneavoastra in lista clientilor proprii, sau in diverse comunicate de presa.