Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Vezi cum a renascut Chrysler din cenusa falimentului

Vezi cum a renascut Chrysler din cenusa falimentului

Dupa doi ani de munca, fuziunea dintre Chrysler si Fiat a devenit realitate. La un pas de moarte, brandul a fost resuscitat de Sergio Marchionne, poate singurul om care a crezut intr-o cauza ce parea pierduta.

Chrysler a renascut precum Pasarea Phoenix, devenind un partener vital pentru Fiat, intr-o noua alianta globala care schimba fata industriei auto.

Vitalitatea si puterea celor doua companii este rezultatul viziunii si energiei unui singur om: Sergio Marchionne.

El este cel care a vazut beneficiile pe care le-ar aduce fuziunea, reusind sa treaca peste scepticismul tuturor legat de readucerea la viata a muribundului Chrysler, relateaza CNN.

Efortul sau este remarcabil, daca ne gandim ca, in urma cu doar doi ani, viata brandului era la hatarul presedintelui Statelor Unite.

Presedintele Obama nu a ascultat sfatul consilierilor economici si a ordonat ca Chrysler sa primeasca sumele necesare pentru a se pastra pe linia de plutire.

Datorita gestului presedintelui, a fost impiedicata disparitia a 38.500 joburi directe la Chrysler si sute sau chiar mii de locuri de munca in cadrul dealerilor si furnizorilor.

Sursa: ziare.com