Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Unde schimbam parbrizul Cat costa sa ne schimbam sau sa reparam un parbriz auto

Unde schimbam parbrizul   Cat costa sa ne schimbam sau sa reparam un parbriz auto

De multe ori ne aflam in situatia de a avea probleme cu parbrizul sau geamurile laterale iar cand acestea isi fac aparitia neanuntate nervii sunt intinsi la maxim.
Pentru a trece cu brio peste aceasta perioada Autolatest recomanda inlocuirea geamului cu probleme datorita faptului ca de cele mai multe ori un geam spart inseamna o invitatie la o intrare prin efractie in masina.

Singura solutie viabila este schimbarea geamului cu probleme iar de cele mai multe ori ne gandim sa mergem la reprezentanta de unde am cumparat masina, situatie care implica automat si consumarea unei sume mari de bani.

O solutie fericita este inlocuirea geamului cu probleme in cadrul unei firme specializare iar in Bucuresti nu ne-am putut gandi decat la specialistul AGER.

Aceasta firma detine cel mai mare stoc de parbrize auto din Romania iar specialsitii sai pot monta fara mari probleme fiecare geam al masinii dumneavoastra.

Despre AGER SERVICE Romania

A.G.E.R. SERVICE ROMANIA Dispune de resursele unuia dintre cele mai moderne centre de distributie si logistica în domeniul AUTOGLASS REPLACEMENT (parbrize, geamuri laterale, lunete, chedere, ornamente, accesorii, materiale, dispozitive si scule pentru montaj).

Facilitati oferite pentru parbrize Pentru parbrize, sediu din Calea Serban Voda, nr. 231A , integreaza toate facilitatile necesare dezvoltarii unei activitati specializate si gata sa raspunda rapid tuturor comenzilor dumneavoastra.

Aceste facilitati includ:

-Schimbare de parbrize, geamuri laterale, lunete pentru orice tip de autoturism, camioane, autocare in cel mai scurt timp posibil

-Importul oricarui tip de parbriz de cea mai buna calitate

-Reparatii de parbrize fisurate sau ciobite.

Reparatii parbrize auto in Bucuresti

Asiguram schimbarea de parbrize auto, geamuri laterale sau de lunete pentru masina dumneavoastra intr-un mod profesionist, rapid si in cele mai bune conditii ale raportului calitate/pret.


Sursa: www.autolatest.ro