Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Toyota vrea sa introduca geamurile interactive pentru pasagerii din spate

Toyota vrea sa introduca geamurile interactive pentru pasagerii din spate

Viata unui copil este foarte plictisitoare atunci cand trebuie sa stea cuminte pe bancheta din spate a masinii si nu area prea multe de facut decat sa se uite pe geam.

Toyota a profitat de aceasta situatie si a prezentat un concept nou introducand un touchscreen in locul geamului clasic prin intermediul caruia pasagerul din spate sa poata interactiona cu mediul exterior.

Dupa cum puteti vedea din clipul de mai sus, touchscreen-ul poate face zoom pe o zona de afara (cu intermediul unei camere video montate in afara), poate calcula distanta pana la diferite elemente de decor si multe altele.

Acest concept este foarte interesant si dezvoltatorii de jocuri pentru touchscreen-uri ar putea si ei profita de posibilitatea unui decor aflat in miscare pentru a crea diverse aplicatii interactive.

Speram sa vedem in curand si un produs final al conceptului "Window to the World" al producatorilor japonezi si cu cat ar ridica pretul masinii instalarea acestui sistem interactiv.

 

Sursa: apropo.ro