Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Sfaturi utile pentru parbrizul masinii tale

Sfaturi utile pentru parbrizul masinii tale

Securitatea parbrizului

Un mic impact in parbriz se poate, in conditii meteorologice extreme, transforma intr-o fisura majora. Deci reparati-va parbrizul oricand aveti posibilitatea inainte de venirea iernii, iar daca nu, va fi foarte probabil sa treceti prin efortul de a-l inlocui.

Conditiile de condus sunt deja precare in timpul iernii, astfel incat asigurati-va vizibilitatea sporita prin verificarea lamelor pentru stergatoare de parbriz.

Daca este posibil, acoperiti parbrizul in timpul lunilor de iarna pe interior si exterior (un sfat bun este sa folositi hartie de ziar).

Lichid de spalare pentru parbriz pe timp de iarna

Daca ati condus vreodata la scurt timp dupa ce un utilaj cu material anti-derapant a trecut pentru a topi zapada si gheata, veti sti cat de important este sa aveti lichid de parbriz de iarna.

Asigurati-va ca recipientul cu lichid de spalare a parbrizului este plina si in stare buna de functionare.

Parbrizele pot albi foarte repede din cauza sarii aruncate pe ele. Un sfat bun aici este acela de a nu dilua lichid de parbriz cu apa, fiindca poate ingheta la temperaturile din timpul iernii aspre.

 

 

Sursa: www.permis-de-conducere.ro