Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Sfaturi de iarna pentru parbriz si intreaga masina

Sfaturi de iarna pentru parbriz si intreaga masina

Pregatirea oricarei masini pentru iarna ar trebui sa inceapa cu o vizita in service, chiar daca nu a sosit vremea unei revizii complete.

O "toaleta" pentru sistemele vitale ale masinii este binevenita.

Se verifica: nivelul lichidului de racire, prin utilizarea concentratiei recomandate de constructor pentru aceasta perioada a anului si nivelul temperaturilor din Romania, termostatul, electroventilatorul si  sistemul de franare si directie.

Este bine ca filtrele de carburant sa fie inlocuite si, bineinteles, sa existe o buna functionare a sistemului de incazire si ventilatie a habitaclului, dar si o buna functionare pentru dezaburirea parbrizului.

Sistemul electric, alternatorul, acumulatorul si functionarea corecta a luminilor si semnalelor sistemului de dezaburire al lunetei si al oglinzilor retrovizoare, daca masina este prevazuta cu asa ceva functionarea stergatoarelor de parbriz (si, eventual, luneta)

Se inlocuiesc lamele stergatoarelor, se utilizeaza un lichid de degivrare si spalare parbriz pe baza de alcool, se remediaza eventualele scurgeri din sistemul de racire.

Se completeaza sau se schimba cu totul uleiul motor cu unul cu vascozitate mai mica, in functie de specificatiile constructorului.

Nu doar masina, ci si soferul trebuie sa se adapteze conditiilor de iarna.

In consecinta, recomand mai multa grija la respectarea regulilor de circulatie si ceva mai multa responsabilitate.

Nu este important in cat timp ajungi unde ai treaba, important este sa ajungi!
Sursa: masini.acasa.ro