Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Piata auto Vanzarile Dacia pe piata franceza au scazut de la inceputul anului

Piata auto Vanzarile Dacia pe piata franceza au scazut de la inceputul anului

52.311 autoturisme Dacia au fost inmatriculate in primele sapte luni ale anului, pe piata din Franta, cifra reprezentand o scadere de 25,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Un numar de 4.577 de autoturisme noi marca Dacia au fost inmatriculate in Franta in luna iulie 2011, in scadere cu 48,8% comparativ cu 8.938 unitati inmatriculate in luna iulie 2010, potrivit datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile, citate de Agerpres.

In iulie, piata auto franceza a inregistrat o scadere de 5,9% a vanzarilor de masini noi, pana la 159.945 unitati, comparativ cu perioada similara din 2010. In randul producatorilor auto francezi, vanzarile de autoturisme Renault au scazut cu 12,4% pana la 37.475. O scadere mult mai mica, 7%, s-a inregistrat in cazul inmatricularilor de autoturisme PSA Peugeot Citroen.

In 2010, un numar de 104.642 de automobile marca Dacia au fost inmatriculate in Franta, in crestere cu 70,9% comparativ cu 61.217 unitati in 2009.

Compania Dacia, de la Mioveni, a fost preluata de Renault in anul 1999. Renault a lansat, pana in prezent, sapte modele sub marca Dacia, respectiv Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia VAN, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway si Dacia Duster.

Sursa: dailybusiness.ro