Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Piata auto Ford va avea probleme sa-si transporte masinile intrucat lipseste infrastructura

Piata auto Ford va avea probleme sa-si transporte masinile intrucat lipseste infrastructura

Compania de automobile Ford va avea probleme sa-si transporte masinile produse la fabrica de la Craiova, intrucat in planul Guvernului nu este programata constructia nici unei autostrazi si a niciunui drum expres in perioada urmatoare, a declarat, duminica, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu.

Parlamentarul social-democrat a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul Boc nu a prevazut constructia unei autostrazi sau a unui drum expres in zona Craiovei, iar din aceasta cauză fabrica Ford va avea probleme sa-si transporte masinile produse in uzina de la Craiova.

"Conform planului Guvernului Romaniei, pana in 2013 pentru executia de autostrazi niciuna nu trece prin Craiova. Ba mai mult, nu avem niciun drum expres planificat pentru aceasta zona. Macar de la Pitesti pana la Craiova sa se faca un drum expres. Din aceasta cauza vom fi ocoliti de acum inainte de investitorii care sunt foarte importanti. Nu mai vorbesc de faptul ca Ford va avea probleme in continuare cu strazile, ca sa isi poata transporta masinile pe care le produce la Craiova. Practic, pe o raza de 100 de kilometri nu exista nici un drum important care sa fie planificat in aceasta zona", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Ea a sustinut ca, desi ultimii doi ministri ai Transporturilor, Radu Berceanu si Anca Boagiu, au legatura cu judetul Dolj, investitiile in infrastructura din Craiova lipsesc, iar actualii guvernanti au renuntat la proiectul "Autostrada Sudului", dupa ce PSD a iesit de la guvernare, in 2009.

Grupul american Ford a devenit actionar majoritar la Automobile Craiova in septembrie 2007, cand a achizitionat 72,4 la suta din capitalul firmei de la statul roman, pentru 57 de milioane de euro. Potrivit contractului initial semnat cu Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, Ford Romania trebuia sa ajunga intr-un interval de patru ani, pana in septembrie 2011, la un volum de productie de peste 250.000 unitati, in caz contrar compania americana urmand sa plateasca statului daune de pana la 25% din valoarea achizitiei Automobile Craiova.

Uzina Ford de la Craiova a produs in primele patru luni ale acestui an aproape 3.000 de unitati din modelul de autoutilitara usoara Transit Connect.
Constructorul auto a investit pana in prezent 450 de milioane euro in operatiunile pe care le desfasoara la Craiova, proiect pentru care compania americana s-a angajat prin contractul de privatizare sa aloce 675 milioane euro.

Sursa: mediafax.ro