Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Cum sa cureti masina cu ingrediente casnice

Cum sa cureti masina cu ingrediente casnice

Nu aveti nevoie de aspiratoare scumpe sau produse chimice pentru a va curata masina. De la tapiserie pana la exterior, exista produse ecologice pe care le puteti utiliza pentru a face ca masina dumneavoastra sa arate si sa miroasa bine. Si mai important, majoritatea produselor de care aveti nevoie probabil ca le aveti deja prin casa.

Ce aveti nevoie:


• Apa
• Spirt
• Otet
• Ziare
• Sampon
• Galeata
• Sticla cu pulverizator
• Servetele umede
• Mop pentru sters praful
• Bicarbonat de sodiu
• Odorizant auto
• Uleiuri aromate

1. Pentru interiorul masinii folositi doua parti egale de apa si spirt, pe care le amestecati, iar continutul il turnati intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizati amestecul pe suprafete, dupa care stergeti cu o carpa ce nu lasa scame.

2. Amestecati 3 parti otet cu o parte apa si puneti solutia intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizati peste geamuri, parbriz si luneta, dupa care stergeti cu o bucata de ziar. Aceasta solutie va mentine geamurile curate si lucioase.

3. Presarati putin bicarbonat de sodium in scrumiera automobilului. Acesta va absorbi mirosurile neplacute si va mentine aerul proaspat pe o perioada indelungata.

4. Servetelele umede le puteti folosi pentru a sterge torpedoul in interior.

5. Pentru exterior, clatiti masina bine cu apa, de sus in jos, pentru a scapa de praf. In locul unui degresant auto puteti folosi sampon. Ca si un degresant auto, samponul este creat pentru a inlatura murdaria si uleiul, de aceea este un inlocuitor bun.  Puneti doua capacele de sampon la 10 litri de apa si asigurati-va ca spalati exteriorul masinii cu o carpa moale. In plus, un mop de praf este un purificator de mare folosinta pentru acoperis si capote, acesta putand curata in locurile greu accesibile.

6. Curatati stergatoarele de parbriz si luneta cu putin spirt si o carpa.

7. Odorizantul auto il instalati in tabloul de bord al masinii daca vreti ca parfumul sa dureze. De asemenea, puteti pastra un odoriant spray in torpedo, asa ca ori de cate ori simtiti un miros neplacut il puteti inlatura cu ajutorul spray-ului.

8. Improspatati interiorul autovehiculului dvs. cu esentele preferate. Amestecati  100 ml apa cu intre 5 si 10 picaturi de ulei parfumat la alegere. Uleiurile aromate cele mai populare sunt cele de lamaie, grapefruit sau levantica. Turanti continutul intr-o sticla cu pulverizator, atentie sa fie curata, si pulverizati continutul pe covorase si scaune. Bucurati-va de mirosul proaspat, fara produse chimice.


Avertisment

* Nu folositi niciodata un spray de camera in masina, deoarece aceasta va lasa pete vizibile pe tapiserie.
* Nu folosti prea mult spirt sau prea multa apa in amestecul pentru interiorul masinii. Partile de spirt si apa trebuie sa fie egale.

Sursa: masini.acasa.ro