Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Piata auto Cinci modele de masini care nu isi pierd valoarea in timp

Piata auto Cinci modele de masini care nu isi pierd valoarea in timp

Septembrie este, in general, luna in care multi se hotarasc sa-si cumpere o masina noua. Iar apetitul pentru masinile noi pare sa creasca tot mai mult, avand in vedere ca numarul celor care vor sa-si cumpere automobile direct din fabrica a crescut luna trecuta pentru prima data in ultimul an.

Masinile isi pierd din valoare odata cu trecerea timpului, dar cat de mult si in cat de scurt timp depinde de model si de producator, informeaza www.incont.ro.

In colaborare cu un site auto, Daily Mail a facut un experiment si a verificat cinci modele de masini noi care si-au pierdut cel mai putin din valoare din septembrie 2010 si pana in prezent.

Rezultatele arata ca cele mai bune masini sunt fabricate tot de producatorii germani.

Astfel, pe locul 1 se afla BMW Seria 3, o masina foarte cautata atat de catre oamenii de afaceri, cat si de familii si care costa anul trecut in jur de 30.000 de lire sterline, noua. Anul acesta, aceeasi masina, mai veche cu un an, se vinde cu aproximativ 25.400 de lire sterline, deci a pierdut doar 13% din valoare.

Locul al doilea este ocupat de fratele mai mare al modelului anterior, si anume BMW Seria 5. Cu un an in urma, masina putea fi achizitionata la pretul de 37.400 de lire sterline, iar acum valoreaza 31.800 de lire. Deci o scadere de aproximativ 15%.

Sursa: www.mediafax.ro