Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Parbrizul Zenith Citroen

Parbrizul Zenith Citroen

Noul C3 vine cu o oferta unica si inedita, datorita parbrizului Zenith, disponibil ca optiune pe nivelul Confort si in dotarea standard pe nivelul Exclusive.

Dincolo de luminozitatea si vizibilitatea deosebite oferite gratie suprafetei vitrate extinse, parbrizul Zenith ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere.

Daca pana acum criteriile dupa care iti alegeai o masina erau legate de consum, motorizare, dotari si elemente de securitate, acum ai inca un motiv in plus sa fii atras de noul Citroen C3.

Unul dintre modurile in care te poti bucura de o senzatie cu totul speciala in noua ta masina, indiferent daca esti blocat in trafic sau conduci pe Autostrada Soarelui, este parbrizul Zenith disponibil pe noul Citroën C3, ceea ce iti ofera, literalmente, o noua perspectiva.   Prin lungimea exceptionala, acest parbriz, inovatie Citroen, mareste campul vizual al soferului si pasagerului fata cu 80° in sus. Asociat unor montanti subtiri, parbrizul da senzatia de vizibilitate nelimitata tuturor pasagerilor. In premiera, un degrade progresiv permite tranzitia lina de la protectia solara a pasagerilor din fata spre transparenta totala pentru pasagerii din spate.

Zenith vine fara niciun compromis. Inginerii Marcii au cautat si au gasit solutii pentru ca, in ciuda suprafetei vitrate imense, nivelul zgomotului si al vibratiilor din interiorul masinii sa ramana la un nivel minim. In plus, linia cromata de la capatul superior al parbrizului se potriveste cu liniile cromate din jurul grilei, cu oglinzile laterale, manerele usilor si portbagajul. Noul C3 este mai atragator datorita parbrizului panoramic Zenith.


Sursa: 123auto.ro