Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Opel Astra GTC primeste un Parbriz Panoramic

Opel Astra GTC primeste un Parbriz Panoramic

Noul Opel Astra GTC a prmit o noua dotare optionala, si ne referim la un parbriz panoramic, ce ofera "privelisti divine si panorame cinematice" care adauga o nota de lux masinii.
     
Parbrizul de dimensiuni generoase se intinde pana la mijlocul plafonului, iar spre deosebire de alte plafoane din sticla, acesta nu are suprafata opaca pentru ingradirea vizibilitatii.


Opel spune ca pasagerii din spate se vor bucura de o experienta vizuala similara cu aceea a pilotilor de avioane de agrement, iar daca aceasta optiune va face cu ochiul, va trebui sa stiti si pretul acesteia: 1,200 Euro, TVA inclus.
 
Pe langa acest parbriz panoramic, Opel intregeste gama de motoare diesel introducand astfel doua noi motoare CDTI Common-Rail turbo  de 1.7 litri.


Aceste motoare dezvolta  110 cai putere (81 kw) si un cuplu de 280 Nm si respectiv 130 cai putere (96 kW) si un cuplu de 300 Nm, motorul mai putin puternic oferind versiunii Astra GTC 1.7 CDTI ecoFLEX un consum de 4.5 litri la 100 km si o valoarea a emisiilor de CO2 de 119 g/Km.
 
De asemenea, fabricantul auto german a mentionat ca va introduce in ianuarie 2012 o cutie de viteze automata in 6 trepte pentru actualele motoare de 1.4 litri turbo pe benzina si de 2.0 CDTI turbo diesel.
Sursa: autobook.ro