Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Mazda CX 5 este mai tare ca otelul

Mazda CX 5 este mai tare ca otelul

Mazda a devenit primul producător auto care foloseşte oţel cu limită înaltă de elasticitate (cu rezistenţă la rupere de 1.800 Mpa).

Acest oţel, foarte rezistent, va fi utilizat pentru prima dată pentru noul crossover Mazda CX-5, ce va fi lansat pe plan mondial la începutul anului 2012.

Oţelul va fi utilizat pentru a fabrica barele metalice de protecţie, care sunt montate în spoilerul frontal şi cel din spate. Acestea devin importante în cazul unei coliziuni.

Barele de protecţie sunt cu 20% mai dure şi cu 4,8 kg mai uşoare faţă de versiunea anterioară şi sunt o componentă cheie a arhitecturii Mazda de generaţie viitoare, mai uşoare şi mai rigide.
 
Folosirea oţelului cu limită înaltă de elasticitate permite componentelor autovehiculului să fie mai subţiri şi să păstreze acelaşi nivel ridicat de rezistenţă.

Mazda CX-5 a fost lansată anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt şi va fi disponibilă la nivel global începând cu 2012.

Mazda CX-5 este modelul de serie derivat din conceptul Mazda MINAGI, care a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din martie anul acesta.Sursa: stiriauto.ro