Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Echipele refuza implementarea parbrizelor pe monoposturi

Echipele refuza implementarea parbrizelor pe monoposturi

Sefii echipelor de Formula 1 refuza propunerea forului mondial privind montarea unor parbrize pe monoposturi, intrucat pilotii ar ramane blocati in cockpit in cazul unui incendiu.

Accidentul suferit de Felipe Massa in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2009 a determinat FIA sa analizeze oportunitatea montarii unor parbrize pe monoposturi.

Planurile au fost discutate la vremea respectiva cu directorii tehnici ale echipelor si au revenit in atentia publicului in aceasta saptamana, dupa ce forul mondial a publicat un clip video cu testele desfasurate recent cu mai multe modele de parbrize.

Cu toate acestea, potrivit unor informatii neoficiale dezvaluite de publicatia Daily Mirror, echipele nu sunt de acord cu montarea unor parbrize pe monoposturi, intrucat exista riscul ca pilotii sa ramana blocati in cockpit in cazul izbucnirii unui incendiu.

"FIA a luat in calcul parbrize din policarbonat pentru a oferi protectie suplimentara dupa accidentul aproape fatal al lui Felipe Massa din Ungaria din urma cu doi ani. Dar pilotii se tem ca dispozitivul ar putea preveni iesirea din monopostul in cazul unei rostogoliri sau a unui incendiu, iar spectatorii pot fi in pericol din cauza componentelor care pot ricosa din parbriz", precizeaza sursa citata.

Informatia a fost confirmata si de Ross Brawn, seful echipei Mercedes GP, care crede ca FIA nu a luat in calcul si efecte colaterale ale montarii unui parbriz pe monopost. "Poti avea folii de protectie sau parbrize, dar trebuie sa fii capabil sa scoti un pilot din monopost. Sunt multe consideratii secundare", a precizat britanicul.


Sursa: www.automarket.ro