Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Piata auto Salonul Auto Bucuresti _ cel mai mare eveniment auto al anului

Piata auto Salonul Auto Bucuresti _ cel mai mare eveniment auto al anului

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2011 (www.sab.ro) se apropie cu pasi repezi. In perioada 5 – 9 octombrie 2011, dupa mai bine de 4 ani de asteptare, publicului i se ofera din nou ocazia de a se intalni cu noutatile din domeniul auto, in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

Prin organizarea SAB & Accesorii, Premium Expo readuce in atentia consumatorului auto facilitatea achizitionarii autoturismului dorit, deoarece timp de 5 zile acesta va avea posibilitatea sa compare in baza bugetului propriu diferitele modele expuse.

Ofertele speciale, interactiunea directa cu specialistii in vanzari prezenti la fiecare stand, competitia directa intre marcile prezente, demonstratiile organizate atat in interiorul spatiului expozitional cat si in afara acestuia, vor reprezenta ingredientele de care are nevoie un astfel de eveniment pentru a reprezenta un succes pentru toti cei implicati.

In egala masura, SAB & Accesorii pune accent si pe producatorii, importatorii si dealerii de echipamente, piese si accesorii auto care vor avea posibilitatea sa stabileasca contacte si contracte, prin conceptul de promovare business to business al acestui segment.

Pe parcursul celor 5 zile de desfasurare la SAB & Accesorii vor avea loc demonstratii, workshop-uri, conferinte, training-uri, iar expozantii vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu clientii si potentialii clienti in spatii special amenajate.

Pana in momentul de fata suntem placut surprinsi de interesul pe care SAB & Accesorii l-a trezit in randul companiilor din domeniul auto, interes materializat in suprafata ocupata efectiv.

SAB & Accesorii doreste sa reprezinte un vector important in cresterea vanzarilor pe finalul anului 2011 si inceputul anului 2012.

Sursa: auto.rol.ro