Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Cum sa previi aparitia ghetii pe parbriz

Cum sa previi aparitia ghetii pe parbriz

Sa pierzi cateva minute bune in fiecare dimineata, in frig, pentru a inlatura gheata de pe parbriz si geamuri nu este o modalitate buna de a incepe ziua, in special atunci cand esti in intarziere la munca sau la o intalnire importanta. In cazul in care parcarea intr-un garaj sau in alte locuri acoperite pe perioada iernii nu este posibila, exista cateva modalitati economice si simple pentru a preveni formarea ghetii.

Metoda 1

Amestecati trei parti otet alb cu o parte apa intr-un recipient cu pulverizator. Pulverizati continutul pe parbriz si pe celelalte geamuri in fiecare seara, atunci cand gheata nu apuca sa se formeze. Amestecul de otet cu apa va preveni formarea ghetii pe geamurile si parbrizul masinii dumneavoastra, usurandu-va astfel pornirea la drum din dimineata urmatoare.

Metoda 2

Amestecati doua parti de alcool etilic (spirt) cu o parte apa intr-un recipient cu pulverizator. La fel ca si prima metoda, amestecul de spirt cu apa il veti pulverize in fiecare seara pe toate parbriz si geamuri. Acest amestec se poate folosi chiar si dimineata pentru a inlatura cu repeziciune gheata formata, cat si pe interiorul parbrizului sau geamurilor pentru a impiedica aburirea acestora.

Metoda 3

Adaugati 100 ml de spirt in lichidul de spalare al parbrizului impiedica inghetarea acestuia si a pentru a putea inlatura instantaneu gheata care s-ar putea forma. Folositi lichidul pentru curatarea parbrizului ca de obicei si, dupa ce veti aplica solutia pe parbriz, acesta se va mentine curat si nu va mai ingheta in timp ce conduceti.

Metoda 4

Daca nu va place ideea de a stropi parbrizul si geamurile cu otet si spirt, atunci folositi o punga de hartie, o bucata de carton sau o patura veche suficient de mare incat sa acopere intreg parbrizul. Cartonul sau patura, indiferent ce alegeti, le puteti fixa cu ajutorul stergatoarelor de parbriz si a portierelor. Cand sunteti gata de plecare inlaturati pur si simplu cartonul de pe parbriz.

Desi aceasta metoda nu este la fel de eficace precum celelalte prezentate mai sus, iar gheata isi va face in continuare aparitia pe parbrizul masinii dumneavoastra, va va ajuta totusi sa economisiti timp cand vine vorba de curatarea parbrizului.

Aceste metode sunt printre cele mai populare si folosite de soferii din toata lumea. Cu siguranta ca pe piata exista si produse care asigura un parbriz curat in diminetile cu temperature sub 0 grade, dar majoritatea acestor produse sunt intr-un fel similare cu metodele prezentate mai sus. Cel mai bun, dar si cel mai ieftin lucru este sa vi le creati dumneavoastra.

Sursa: masini.acasa.ro