Slideshow
01

Reparatii parbrize Bucuresti

Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Deoarece socurile din timpul circulatiei pot duce la extinderea...

02

Reparatii geam lateral

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente...

03

Reparatii luneta

La noi, clientul are parte de servicii complete, de la reparatii parbrize, geamuri laterale sau lunete. Daca luneta autoturismului dumneavoatsra este afectata, atunci echipa noastra va veni...

Cum arata masina viitorului Autoturismul care poate sa mearga pe nisip si apa

Cum arata masina viitorului  Autoturismul care poate sa mearga pe nisip si apa

O tanara inventatoare a venit cu un design revolutionar pentru o masina care poate fi condusa pe drumuri, nisipi, gheata si chiar pe apa. Autovehicul, care poate atinge o viteza de 100 de km pe oră, functioneaza cu o perna de aer si se poate deplasa fara probleme pe suprafete diferite.

Designerul Zhang Yuhan, o tanara in varsta de 21 de ani, a creat uimitoarea masina, numita Volkswagen Aqua, pentru un concurs sponsorizat de producatorul auto german, informeaza Daily Mail.

Vehiculul are o forma eleganta de masina sport, cuprinde patru turbine de mare putere si perne de aer pentru a se ridica de la sol. Un parbriz se intinde deasupra scaunelor pentru ca pasagerii să aibă o vedere panoramica drumului.

Intrarea si iesirea din autoturism se face prin partea din spate a masinii.

Functionarea masinii se bazeaza pe o tehnologie care este disponibila in prezent, Volkswagen Aqua folosind combustibil pe baza de hidrogen pentru motoare, fara a avea emisii de carbon.

Un motor umfla perna de aer care ridica vehiculul deasupra solului, iar cele doua turbine laterale controleaza directia masinii.

"Nu exista o forma de transport mai buna decat vehiculul pe perna de aer, deoarece poate circula la fel de bine pe orice suprafata, pamant, gheata, apa", a declarat tanara Yuhan.

Zhang Yuhan, care a absolvit designul industrial in China, a adaugat: "Sper ca Volkswagen Aqua sa devina o supermasină accesibila, la dispozitia publicului larg".Sursa: mediafax.ro